moj
mali
svijet
.
Cao.
Ja sam missyB.a kod mene?
sta imaa?

Ju vr hir : 145540
Tenk ju : AgainstMe

13.09.2018.

Ljubav je kad sve o tebi znam, a da te volim nastavljam.

Sigurno vam se nekad u zivotu desilo da doruckujete pastetu i kifle iz vase omiljene pekare i da vas to asocira na bivseg momka i da se zbog toga rastuzite.
Nije vam se to nikad desilo? :O Kako pobogu nije?
Meni jeste.

Zvuci bas smijesno, ali da vidite ovu facu, da ste se najezili ovoliko koliko sam ja, da osjetite ovu prazninu koju ja osjecam, da u grlu imate ovu knedlu koju ja imam i da vas oci peckaju ovoliko kao mene, plakali bi nad pastetom glupom kao ja.
Jos koji glupo-tuzno-sentimentalni red i necu vise...
Ne tako davno mi smo bili najsrecniji par na svijetu.
On me zovne kad ustane, pa se sat vremena nadglasavamo (ko je to, ja sam, jesi tu ti, pa on malo cuti, pa ja cutim, pa pricamo u isti glas) i smijemo najvecim glupostima na svijetu i onda kaze 'eto me po tebe za 20 minuta, trznucu te kad budem kod gotivnog semafora.' I samo nama je taj semafor bio gotivan, jer je znacio samo dvije stvari - grlimo se za tri minutice (kad dolazi do mene/po mene) ili grlimo se jos tri minutice (kada me vozi kuci). Pa pojacamo muziku koju ja volim, a on mrzi, ali je zbog mene slusa i mlatimo u istom ritmu glavama. Pa se voolimo. Pa odemo i kupimo kifle iz omiljene pekare i pastetu u prodavnici i gratis pregledamo i prodiskutujemo o 105 drugih stvari pa izgladnimo jos 23 puta vise. Pa odemo kod njega i on sjecka kiflice na komade, ali me prije svakog komada ljubne u celku. Pa maze komade, ali tako da zaobidje 'ono dole ljigavo s dna konzerve'. Pa 'njamnjam' on, pa 'njamnjam' ja, sa tim zvukovima koje on proizvodi, naravno. Onda se obujemo i brzinski sturamo bilo gdje - daleko iz grada u prirodu ili po gradu, buticima, prodavnicama. Pa 5 sati prodje za 5 i po' minuta. 5 sati ljubavi.

23. rodjendan mu je danas. 23 je nas omiljeni broj. Sve smo mjerili tim brojem. Omiljeni datum u mjesecu je taj. Najveca je gotiva kad na racunu imamo 0.23KM. Toliko puta me poljubi kad sam ljuta. Toliko poruka posalje kad zeli da me obraduje. Pjesma na cd-u pod tim brojem je uvijek najdraza. Majica s tim brojem na sebi je najgotivnija majica na svijetu. Na taj datum smo se htjeli vjencati.

I eto, da mi je neko nekad rekao da cu plakati zbog pastete, kifle, semafora ili nekog broja, ne bih mu vjerovala...Nikad neobjavljen post?
Iz 10.06.2016.