moj
mali
svijet
.
Cao.
Ja sam missyB.a kod mene?
sta imaa?

Ju vr hir : 145540
Tenk ju : AgainstMe

04.07.2017.

Pitam se da li znas...

...da sam te samo ja istinski voljela, izuzev tvoje porodice?
Gledam slike koje postavljaju tvoji drugari, klosati i razmisljam... to sto su oni, klosari, bili spremni da se potuku za tebe, da naprave sranje s tobom, to nije pokazatelj, a znam da si ti mislio da jeste. Ili mozda jos uvijek mislis. Ali nije. Jer ja, uzorna, normalna djevojka, bila sam spremna isto da se potucem zbog tebe i da napravim sranje s tobom. Da se potucem, iako znam da sam slabija, da te branim, iako znam da gubim. Koliko sam samo jebenih puta pocinjala pjeniti na ljude koji su te dirali, bez razmisljanja sta ce biti sa mnom. Ne zato sto sam glupa, nego zato sto volim. I koliko sam samo sranja napravila s tobom, zbog kojih sam bila i u opasnosti, a i zbog kojih su se moji ljutili. Jer volim. Tebe.
A oni su se tukli jer su klosari i jer vole tucu, a ne tebe. A oni su pravili sranja jer sranja njih zadovoljavaju, pa ih vole, a ne tebe.
A i koliko li sam samo puta sprijecila sigurnu tucu.. zar nije veca ljubav to? To sto sam vas vukla na razlicite strane dok ste me gurali, bacali... to sto sam plakala od silne bespomocnosti i to sto na kraju niko nije povrijedjen. Jer ja sam sprijecila.
To sto nisam pricala s tobom satima i danima jer neces da se potrudis oko faxa je isto bila ljubav. Vjeruj meni. Htjela sam najbolje za tebe. K'o majka sam te voljela.
Znas i da sam se uvijek ljutila sto kasno ustajes, uvijek te tjerala da radis nestoo.. to je bila ljubav O. Htjela sam da postanes odrastao, vrijedan, dobar covjek. Htjela sam da tvoji roditelji budu ponosni. Htjela sam da te drugi cijene, bar onoliko koliko sam ja, jer sam znala da mnogo vrijedis. Htjela sam da uradis nesto od sebe. Htjela sam da uspijes u zivotu nevezano za to da li cu u tom zivotu biti ja. Eeej pa to je ljubav u svom najljepsem obliku. Kad zelis nekom sve najljepse nevezano za sebe. I radis zajedno s tobom osobom za njegovo dobro, iako to uopste ne mora nuzno ikad da ima veze s tobom.
Kako sam te samo obozavala. A kako ti to nisi shvatao.

Bleso...