moj
mali
svijet
.
Cao.
Ja sam missyB.a kod mene?
sta imaa?

Ju vr hir : 145540
Tenk ju : AgainstMe

27.06.2017.

ako mi dodjes ikad...

Okej. Zajedno sam s momkom s kojim sam bila prije 6 godina... s momkom kojeg je O. mrzio. S momkom s kojim sam ga prevarila.
Znamo se tako dugo i tako dobro, ali ja glumim pocetak. A u stvari osjecam istovremeno neku cudnu odbojnost i ogromnu privlacnost. Svakodnevno se borim s tim.
Borim se s tim sto je najdivniji na svijetu trenutno, a sto sam ja kucka obicna. Bukvalno. Borim se s tim sto radi bas sve ono sto ja zelim, a ne radi bas ono sto ne zelim da radi. Borim se s tim sto mi kaze 'javi se kad stignes...', a on uvijek stize da se javi. Borim se s tim sto on ne spava cijelu noc da bi mene ceskao da zaspim i mirno spavam. Borim se s tim sto me ceka satima u gradu da me otprati, da ne idem kuci sama. Borim se s tim sto nosi uvijek sa sobom jedan duks za mene. Borim se s tim sto kad ga zagrlim, on kaze 'ovo mi je sad za narednih mjesec dana...' jer ga toliko rijetko grlim. Borim se s tim sto sam 2 dana zaredom plakala pred njim zbog bivseg momka. Borim se s tim sto sam sinoc bila s njim i sto je opet bilo divno i sto me je izgrlio i izljubio i sto sam se poslije toga potrudila da nadjem razlog da dignem nos i sto sam odlucila da par dana odmorim od njega, a da on ni ne zna zasto.
Borim se s tim sto ne znam sta radim. Po ko zna koji put u zivotu.
Umrijecu... aaaaaaa. Od tuge.

Preksinoc sam kad sam krenula kuci (da se nadjem s N-om, da me otprati kuci) srela O-a. Uzasno ruzna i tuzna situacija. Uzasno.
Juce sam na kupanju 60km daleko od naseg grada srela opet njega. Ostatak dana sam bila presjebana.
Zelim O-a. Boze tako ga jako zelim.