moj
mali
svijet
.
Cao.
Ja sam missyB.a kod mene?
sta imaa?

Ju vr hir : 129970
Tenk ju : AgainstMe

02.01.2017.

Srecna vam svima! Najsrecnija!

U posljednjih 15ak dana sam pogazila mnogo svojih licnih 'stavova'. Uglavnom su u pitanju bile neke male stvari, ali me nije mimoislo ni par nekih malo vecih. Ovo su definitivno bili moji gresni dani.
2016. sam pocela sa par velikih i bitnih odluka i ispostovala sam ih vecinu, te sam u skladu s tim bila bas bas ponosna na sebe. Medjutim, tako ponosna sam krajem godine odlucila da se malo opustim i popustim teretu svojih odluka, pa sam pretjerala. Pretjerala sa razuzdanim ponasanjem. U svakom smislu.
Slagala bih kad bih rekla da se kajem, ali da sam zamisljena - jesam. I svjesna daa je vrijeme da sasjecem to sve. Jednostavno je bolje da zavrsavam s tim prije nego sto je poprimilo vece razmjere.
Osim toga, na pocetku ove nove godinice zelim da zakljucim da je 2016. godina bila stvarno mnogo uspjesna, ali mnogo mnogo ubrzana. Ljubav me je poprilicno mimoilazila prosle godine, pa se zato nadam da ce ova nova biti moja. Tezicu slicnim stvarima kao i prosle godine, ali cu znacajno usporiti svoj zivot i maksimalno smanjiti stres i izbaciti iz zivota sve sto mi ga bude stvaralo.
Pored toga, jos je mnogo novogodisnjih odluka zapisano, paa je vrijeme da ih pocnem sprovoditi u djelo.
Nabacite na papir sta zelite da budete u narednoj godini i pocnite sa kreiranjem te osobe.