moj
mali
svijet
.
Cao.
Ja sam missyB.a kod mene?
sta imaa?

Ju vr hir : 129968
Tenk ju : AgainstMe

20.12.2016.

Nemam vremena da pisem, a svasta imam da kazem.

S N-om sam bila prije 6 godina. On je jedini momak koji me je ostavio. Patila sam za njim dosta dugo... ne znam, bio mi je poseban valjda... i, eto, kao i sve cudne ljubavne price mi nikad nismo postali sasvim zavrsena prica.
On ima curu vec 8-9 mjeseci, ali mi s vremena na vrijeme pokucka koje slovo. Ma, pise mi i kad ima i kad nema curu i tako vec godinama. I druzimo se. Rijetko kad mi budemo zajedno jer uglavnom bar jedno od nas ima momka/curu i trudimo se da to ispostujemo, alii da volimo provoditi vrijeme zajedno - volimo. I provodimo, nekad manje nekad vise, ali provodimo.
Prije 10ak dana mi je pisao i rekao da je dosao na prati mog faxa samo zbog mene, a mene nema...
Neko vece smo se sreli, a onda me je kasnije zvao u po noci da pita gdje sam i da li cu kuci ubrzo da idemo zajedno... rekao je da me se pozelio. Otisli smo svi zajedno u klub i isplesali se za zivota, a kasnije i ispricali i izgrlili. Nije nista pokusao. Kako god, svakako ne bih ni pristala. Postujem njegovu vezu.
Dan kasnije me je zvao da izadjem samo na kratko vani da me zagrli... u 1 sat sam izasla iz kuce samo da me zagrli. Rekao je da ga samo ja shvatam i sve vrijeme nije ispustao moju ruku iz svoje ruke i nije prestajao svoju glavu da naslanja na moje rame.
Uzasan dio te veceri je sto me je molio da izadjem, a ja se neckala, pa kad sam napokon izasla i pocela pricati nesto rendom s njim i njegovim drugom, on je uzeo telefon i kuckao nesto, a ja se izderala jer kao sigurno pise curi i pitala ga kako ga nije sramota. Onda mi je pokazao telefon, a ono on je u stvari pisao meni nesto sto nije htio da drug cuje/vidi - zahvaljivao mi se sto sam izasla, izvinjavao sto me maltretira, pisao da mu falim i da mu je tesko i da zeli da mi se izjada i da zna da ga samo ja razumijem, pa je zato i dosao... Rekao je da mu je mama tesko bolesna. Oci su mu se napunile suzama.
Opet sam pogrijesila. Izvini... <3
Rekao je jos i da je s curom na pauzi, ali da oboje znaju da je kraj...
Rekla sam da ne zelim nikad i nikom da budem nikakva prepreka ni u cemu.
Danas smo se culi i pitam se gdje vodi ovo sve.
Huh... bojim se svojih odluka agen.