moj
mali
svijet
.
Cao.
Ja sam missyB.a kod mene?
sta imaa?

Ju vr hir : 129970
Tenk ju : AgainstMe

09.11.2016.

if I risk it all

Preksinoc smo se prepirali pola veceri, a vec sinoc mi je priustio jedan od najljepsih dejtova ikad. I ne pretjerujem kad to kazem. Nasa veza u prvih 15 dana ne da nije obecavala, nego tesko da se mogla nazvati vezom, ali sam ja neprestano osjecala neku ogromnu zelju i volju da nastavim, izdrzim i vidim sta me ceka. Bas sam zeljela da uspije. A znam da je zelio i on.
Jednostavno, od covjeka koji je hladnoca teskaa na prvu, on je postao draga dusa grljiva i voljiva. I toliko me je nasmijavao cijelo vece i bas se vidjelo da je moj smajl stalno shvatao kao odobrenjee i motiv da nastavi daljee i da je uzivao u tome koliko me je nasmijavao. I ja sam uzivala.
Odavno nisam osjetila toliko paznje na sebi. Rekla bih 'ljubavi' ali to je stvarno prevelik izraz za nase ni 3 sedmice veze.
'Zelim te pored sebe. Zelim da ovo uspije. Trebas znati da ja nisam covjek od hiljadu rijeci i da ja ne znam bas najbolje pokazati kako se osjecam i da nisam romantican, ali s tobom imam zelju da sve to postanem. Zelim da znas da mi je stalo, da sam bas zagrijan za tebe i za nas. B, ti si sve ono sto ja nisam. To sad tebi mozda zvuci cudno i k'o fraza, ali to je ono sto me privlaci. Tako si razlicita od mene, a tako ista.'