moj
mali
svijet
.
Cao.
Ja sam missyB.a kod mene?
sta imaa?

Ju vr hir : 129970
Tenk ju : AgainstMe

29.10.2016.

tuga ja i ja

O-ove sestre su me zvale da izadjemo na pice. Toliko mi je bilo lijepoo da mi je doslo da ih zovem vec sad i za sljedeci neki put. Ispricala se, ismijala, istracala, ispovjedila...
Kad sam se nasla s prvom rekla mi je: 'Ajme kako ti je divna kosa.. i trepavice.' Kad sam joj rekla da sam preumorna i da nisam nesto preraspolozena, rekla mi je da se uopste ne vidi i da sam ja njoj uvijek divna.
Kad je dosla druga pitala je iz zeze sto su one uopste izasle sa mnom kad sam ja kao tako divna a 'pogledaj njih'. A jaa ono u fazonu pustite me, pretuzna sam i preusamljena sam.
Tako su me hvalile cijelo vece i pricale kako uvijek i svima pricaju o meni i kako ih svi ispituju ko sam im ja, a one ne znaju reci ko sam im. Ja sam im bivsa cura njihovog brata.
Rastajemo see i one govore da sam divna i mole me da izlazimo sljedeci vikend da mi NADJU MOMKA. E tu sam se raspala. Nakezila se ii rekla da moze.
I u samo par trenutaka su uopste spomenule O-a.. polako sticem utisak da je O. bio u pravu kad je govorio da one vise vole i postuju mene nego njega.
Huh.